Як правильно вибрати бензотриммер?

26.04.2024 05:08:2215 переглядівАвтор: admin

Пристроїв під назвою бензотримери стає все більше на ринку. Варіанти для скосу зайвих рослин на садових майданчиках, газону, паркових територіях, присадибних територій знаходять застосування як на підприємстві, так і вдома. Компактна техніка з бензиновим двигуном високопродуктивна, надійна та довговічна. Як правильно вибрати бензотриммер, який ряд параметрів слід розглядати? Що краще купити: мотокосу, триммер чи газонокосарку? Про це далі.

Види техніки

Тример для косовиці трави ділиться на кілька типів. По потужності та робочої можливості пристрій підрозділяється на побутовий агрегат, середньої потужності та професійний. Потужність першого інструменту не перевищує 1 л.с, 750 Вт. За допомогою його волосіні можна постригати м’яку траву на галявині, підрівнювати бензиновою мотокосою садову доріжку, доглядати невелику територію.

Середній за енергійністю апарат – система продуктивністю до 1.5 к.с. або 1500 Вт. Устаткування є незамінним для складної роботи на садовій ділянці. За допомогою нього можна різати дрібні чагарники з бур’янами, потовщеними бур’янами. Моделі потрібні для території 10 соток. Професійні агрегати потужністю 3.5 лс або 2500 Вт – продуктивні інструменти, що стрижуть якісно сухостії з чагарниками, що зрізають витончені молоді стовбури. Подібні різальні вироби закуповують комунальні служби із сільськими господарствами для експлуатації на об’ємній території стрижки газонів.

Як вибрати?

Вибирати пристрій для обслуговування негустої рослинності, комерційної території необхідно за низкою критеріїв. Якщо потрібно купувати модель для дому, краще віддати перевагу універсальній косі потужністю до 1,5 л.с. з двотактним двигуном, зігнутою штангою та u-подібною рукояткою. При цьому рекомендується купувати легку за вагою тип із великим функціоналом. Якщо потрібне професійне обладнання, потрібно вибирати потужнішу, чотиритактну, пряму, важку косу.

Критерій вибору

Потужність є важливим параметром вибору. Від нього залежить рівень продуктивності, здатність укосу жорсткого бур’яну, чагарникових гілок, крони, часта робота протягом тривалого на межі. Ключовий параметр, яким класифікується бензотриммер, це – призначення. Апарат буває побутовою, напівпрофесійною та професійною. Тут потрібно купувати пристрій за призначенням. Якщо потрібно різати легку, негусту високу траву, підійде акумуляторна, електрична побутова модель для стрижки. Потужність двигуна та ємність бака – параметри, що визначають споживання палива, час догляду за ділянкою без підзарядки акумулятора. Тип різального інструменту, форма штанги, форма рукояті, ремінь, шум і ширина зрізу ножів – додаткові моменти, які потрібно дивитися, щоб правильно вибрати обладнання, працювати з мотокосою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022228 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022255 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022362 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: