Хто і за чий рахунок відремонтував дороги Олександрії? (ВІДЕО)

14.09.2020 19:02:2013 переглядівАвтор: admin

Перед виборами потенційні кандидати часто хваляться чужими досягненнями, видаючи їх за свої. В Олександрії деяких кандидатів хвалять за відремонтовані дороги.

Хто і за чий рахунок відремонтував дороги Олександрії – розбирався голова громадської організації «Думка Громади Олександрії» Олександр Кіяшко.


Дорога М04 в напрямку Знам’янка – Луганськ – Ізварине в межах міста Олександрії, від знака з боку Знам’янки та до знака в сторону Дніпра становить майже 7 кілометрів. Дата виконання робіт 2016-2017 роки. В середньому вартість робіт склала 6 мільйонів гривень за кілометр. Загальна вартість відремонтованої дороги в межах Олександрії – близько 40 мільйонів гривень. Роботи проводила Служба автомобільних доріг за гроші з державного бюджету. Ця дорога дійсно зроблена якісно, ​​за ці роки її не ремонтували, тому що не було такої потреби

Наступним проектом з капітального ремонту доріг в Олександрії виступає окремий проект в рамках загальної дороги М04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине шляхопровід через залізницю в межах Олександрії. Дата виконання робіт 2017 рік на загальну суму близько 12 мільйонів гривень. Роботи проводилися Службою автомобільних доріг за рахунок державного бюджету.

Також в рамках одного проекту в Олександрії капітально відремонтували дві дороги. Дорогу по колишній вулиці Куйбишева, зараз ця вулиця називається Козацький шлях. Починається ця дорога з боку моста біля танка і закінчується біля АЗС «Окко». Друга дорога по вулиці Знам’янській, яка починається також біля моста з боку танка і закінчується біля пам’ятного знака, який в народі називають «чоловік з книжкою». Протяжність цих доріг становить близько 4-х кілометрів. Дата виділення грошей на капітальний ремонт цих доріг – початок 2019 року. Загальна вартість ремонтних робіт двох доріг – близько 15 мільйонів гривень. Роботи виконувалися за рахунок державного бюджету через територіальний дорожній фонд. Замовником робіт була Кіровоградська ОДА. На той час головою Кіровоградської ОДА був Сергій Кузьменко.

Ще один проект включав в себе ремонт двох доріг Олександрії. Перша – це комунальна дорога по вулиці Першотравневій, початок від моста з боку танка, включає в себе міст і закінчується на перехресті з вулицею Шевченка біля «Нового будинку побуту». Друга – теж комунальна дорога по вулиці Кременчуцьке шосе, яка починається від Користівського моста і закінчується знаком виїзду з міста Олександрії в напрямку до Кременчука. Загальна протяжність цих двох доріг в межах Олександрії становить близько 3-х кілометрів. Дата виконання робіт 2018 рік. Загальна вартість капітального ремонту цих двох доріг в межах Олександрії становить близько 11 мільйонів гривень. Роботи проводилися за рахунок державного бюджету через територіальний дорожній фонд. Замовником робіт була Кіровоградська ОДА. На той час головою Кіровоградської ОДА був Сергій Кузьменко.

«Коли вам будуть розповідати про те, що Степан Цапюк і наша міська рада асфальтували всі дороги Олександрії, не вірте цьому. Так, є дороги, які робилися містом. Але багато відремонтовано доріг, до яких ні місто, ні міський бюджет не мають ніякого відношення. Тому міський голова не повинен піаритися на тому, чого він не робив. Закликаю олександрійців не вірити брехливим справам і критично мислити» – прокоментував Олександр Кіяшко.

Наступний проект з капітального ремонту доріг – це ремонт комунальної дороги по вулиці Шевченка, вулиці Енгельса та провулку Котовського. Дорога починається від перехрестя Шевченка та Першотравневої біля «Нового будинку побуту». І закінчується перед Користівським мостом. Загальна протяжність ремонтних робіт в межах Олександрії – близько 2,5 кілометрів. Дата виконання робіт – 2016 рік. Загальна вартість – близько 8 мільйонів гривень. Роботи з капітального ремонту цієї дороги проводилися за рахунок субвенції державного бюджету на соціально-економічний розвиток Олександрії. Субвенцію отримали завдяки сприянню тоді народного депутата Анатолія Кузьменка.

«Я знаю, що моїми конкурентами на виборах будуть і Цапюк, і Кузьменко, але мені не шкода говорити про реальні заслуги людей, навіть якщо вони мої конкуренти. Я вірю в себе і в сили своєї команди. Спасибі людям, які допомагають Олександрії ставати більш комфортною» – сказав Олександр Кіяшко.

Ще один проект з капітального ремонту комунальної дороги по проспекту Соборному і вулиці Звенигородське шосе. Починається вулиця від перехрестя вулиці Героїв Сталінграда та Соборного проспекту від АЗС «РУР» і закінчується знаком виїзду з міста Олександрія в напрямку селища Звенигородка. Дата виконання робіт 2018 рік. Протяжність цієї дороги в межах міста становить близько 5 кілометрів на загальну суму близько 14 мільйонів гривень. Роботи проводилися за рахунок державного бюджету через територіальний дорожній фонд. Замовник робіт – Кіровоградська ОДА. У той час головою ОДА був Сергій Кузьменко.

Ще в Олександрії капітально відремонтували дорогу по вулиці 6-го Грудня. Ця дорога починається від перехрестя вулиць Першотравневої та 6-го Грудня, в районі міського Будинку культури (театру) і закінчується на перехресті з вулицею Героїв Сталінграда. Загальна протяжність цієї дороги – близько 2-х кілометрів. Дата виконання робіт – 2017-2018 роки на суму близько 11 мільйонів гривень. Капітальний ремонт здійснювався за рахунок субвенції з міського бюджету на соціально-економічний розвиток Олександрії за підтримки тоді народного депутата Анатолія Кузьменка. В тому числі 1,5 млн. грн було виділено з обласного бюджету.

Розпорядником грошей на ремонт дороги по вулиці 6-го Грудня стала Олександрія, а саме Управління житлово-комунального господарства, начальник якого Геннадій Лоцман – підлеглий Степана Цапюка.

«За нашими даними міська влада з цих грошей вкрала до двох мільйонів гривень, це ті 6 сантиметрів шару покриття дороги, на якому заощадили і вкрали гроші собі в кишеню. Ви вже бачили, як два роки поспіль ремонтується ця дорога. Цікаво, що капітальний ремонт дороги по 6-го Грудня робили навіть під час дощу і, можливо, ще й тому тепер її знову ремонтують. У деяких місцях дорога почала просідати, її кілька разів ремонтували. З усіх доріг, про які тут написано, мабуть, саме на 6-го Грудня асфальт самого поганої якості» – зазначив Олександр Кіяшко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022230 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022259 переглядів

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022364 перегляди

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: