Іспанські канікули олександрійського політика

20.07.2016 00:00:000 переглядівАвтор: admin
/articles/10609-ispanski-kanikuli-oleksandrijjskogo-politika

Іспанські канікули олександрійського політика

Іспанія – країна гарячого фламенко та кориди… Мабуть кожен олександрієць мріє зараз не сидіти в задушливому місті – а лежати десь на пляжах Коста-Брава. І поки для когось це мрія – певні городяни, все ж таки, можуть собі дозволити такий екзотичний відпочинок. Основним критерієм при цьому повинна бути «правильна» життєва позиція та віра в те, що мрії збуваються, пише сайт «Голос громади».

В той час, коли з екранів телевізорів українці постійно чують, як політики розповідають про свої скромні статки, а при цьому мають автопарки з дорогими авто, одягнені в одяг від модних світових кутюр’є та носять годинники відомих брендів, політичні персони нашого міста також намагаються не відставати від своїх «старших» колег.

Так нещодавно в соцмережі фейсбук з’явилися цікаві світлини з відпочинку секретаря Олександрійської міської ради Олени Богоявленської, який, судячи з усього, вона зі своєю сім’єю вирішила провести саме в Іспанії.

Не пройшло й року на новій посаді, як пані Богоявленська змогла дозволити собі забути про проблеми міста і вирушити до іноземної країни, куди лише авіаквиток, за найскромнішими підрахунками, коштує приблизно 6-8 тис. грн. Скільки ж буде коштувати тур на всю сім’ю разом з готелем, екскурсіями та шопінгом – страшно й уявити. Навіть із заробітною платою, яку наразі отримує секретар міськради, треба досить довго збирати гроші на такий відпочинок. А судячи з декларації за 2015 рік, сума доходу членів сім’ї Олени Миколаївни навряд чи є достатньою для такого відпочинку. Хоча, звісно, якщо це не подарунок від добродія.

І поки «від сесії до сесії» мер разом з секретарем та заступниками жаліються депутатам та олександрійцям, що місто не має коштів на вирішення гострих проблем, таких як фінансування профтехучилищ, пільговий проїзд для пенсіонерів – самі ж посадовці не шкодують грошей на свої особисті потреби, адже вони собі можуть це дозволити.

Досить дивно й те, що і міський голова, і секретар міськради після проведення останньої сесії, до речі, саме на цій сесії був розподілений бюджет на кілька мільйонів гривень, вирішили одночасно взяти відпустки і майже на тиждень залишити місто без керівництва, завершує публікацію golosgromadu.info.

P.S. Вже після того, як вийшла у світ цікава стаття про іспанську подорож секретаря Олександрійської міськради, з відкритого аккаунту Олени Богоявленської та власників інших аккаунтів, що ділились фото з закордонного відпочинку офіційно бідної секретаря міськради, виявилось, що коментарі та поширені фото були швиденько звідти видалені. Проте в оригінальному джерелі всі фото залишились і на них явно видно саме секретаря Олександрійської міської ради, яка посміхається автору світлин. Імовірно, інформація про закордонні вояжі чиновниці не сподобались ні їй, ні її оточенню, яке тепер доповнилось олександрійським мером та заступниками Олександрійського міського голови. Віднедавна, після гучного скандалу із поширенням відверто антиукраїнських публікацій, де олександрійський мер, мовляв, вважав гарними публікації про так звані днр-лнр, міські керівники стали акуратно заповнювати власні сторінки у соціальних мережах.

Але цього разу, як бачимо, бажання похизуватись перед оточенням власними фото на фоні іспанських краєвидів виявилось більшим, ніж політична доцільність і звичайна людська порядність по відношенню до збіднілих виборців.

До речі, варто уточнити досить важливий факт. За офіційною декларацією Олени Богоявленської про її доходи за 2015 рік нинішній секретар Олександрійської міської ради минулого року не заробила жодної гривні, не говорячи вже про євро, які вона мусила б витрачати в Іспанії, і жила виключно за рахунок чоловіка-пенсіонера, який за весь минулий рік заробив майже 50 тисяч гривень, що складає за комерційним курсом близько 1800 євро.

Наразі ж бачимо, що буквально за лічені місяці цього року очільниця депутатського корпусу Олександрії змогла заробити стільки коштів, щоб мати змогу подорожувати за кордоном. Цікаво, чи будуть відображені у її декларації ці шалені доходи, які, вочевидь, можна було отримати хіба що з викладацької діяльності, яку пані секретар не здійснює. Великого спадку, наскільки відомо, вона теж не отримувала. Тож джерела походження чималих сум, потрібних для сімейних вояжів до далекої Іспанії і не тільки, до речі, нам поки що залишаються невідомими. Не виключено і те, що на привільних іспанських просторах побував і мер. Нещодавно він поставив у приклад роботу мерії іспанського міста Сан-Кугат із провінції Барселона, яка у трьох годинах подорожі від Валенсії, де подорожувала секретар міськради. Імовірно місцевих чиновників поєднує вже не тільки спільна робота, але й душевний відпочинок в спекотній Іспанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...
поділитисяподілитисяподілитисяподілитися

Залишити коментар

  Підписатися  
Повідомлення про
Народні новини
Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрієць, який викинув сміття у «топольках» вибачився і отримав штраф (ВІДЕО)
23.05.2022227 переглядів

Чоловіка, якого зафіксували на відео у момент вивезення сміття в […]

Олександрійська сім'я вивозила сміття у «топольки»
Олександрійська сім’я вивозила сміття у «топольки» (ФОТО/ВІДЕО)
23.05.2022254 перегляди

В Олександрійському пабліку https://t.me/hyevuy_alex опублікували відео, як чоловік та жінка […]

В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою»
В Олександрії біженці з Харкова потрапили у ДТП з «євробляхою» (ФОТО/ВІДЕО)
23.03.2022358 переглядів

Вчора, 22 березня, в Олександрії біля танка сталася дорожньо-транспортна пригода. […]

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: